1. THE VAPORJOES NETWORK IS GIVING AWAY A PLAYSTATION 4 PRO
    CLICK HERE FOR INFO
  1. hduncindy

    hduncindy New Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Feb 18, 2017
    Messages:
    1
    i've had the alien kit for about three weeks now and suddenly the mod reads 0ohms no matter what tank is put on there ??
     
  2. gakudzu

    gakudzu Gold Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 6, 2016
    Messages:
    2,397
    Check the 510 and make sure the center pin isn't stuck.
     
    inspects likes this.
  3. skt239

    skt239 VU Donator Platinum Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 16, 2015
    Messages:
    5,170
    Is it still firing?
     
  4. DevAuto

    DevAuto Gold Contributor Member For 2 Years ECF Refugee Reviewer Vape Media

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2014
    Messages:
    1,620
    510 center pin is the most likely culprit, if that isn't the problem, contact the place where you got it and see if they can do anything for you.
     
  5. Sporkdroid

    Sporkdroid Silver Contributor ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Feb 18, 2017
    Messages:
    730
    macroscopic quantum phenomenon? Either you have achieved superconductivity or there is some other problem that has been mentioned.

    Cheers!
     
    gakudzu likes this.
  6. DevAuto

    DevAuto Gold Contributor Member For 2 Years ECF Refugee Reviewer Vape Media

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2014
    Messages:
    1,620
    I'm starting to think that @hduncindy isn't here anymore ... looks like they either figured it out on their own or just gave up.
     

Share This Page

Close This Message