First 12 smileys...?

Discussion in 'Report a BUG!' started by AndriaD, Apr 10, 2017.

  1. AndriaD

    AndriaD Shine on, you crazy... VU Donator Diamond Contributor Member For 2 Years ECF Refugee

    Blog Posts:
    2
    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    10,702
    So, what's up with this:

    VUsmileys.jpg

    Where'd the first 12 go, and will they be coming back??? They were some of the most basic!

    Andria
     
    celticluvr, gakudzu and Whiskey like this.
  2. Whiskey

    Whiskey Diamond Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    46,089
    Yeah Celtic has that happening and Rickajho too
     
    celticluvr likes this.
  3. Rickajho

    Rickajho Gold Contributor ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    2,029
    Ditto here.

    To elaborate:

    This started about a week ago for me and it isn't browser specific - it's doing it in FireFox and Opera. I also clear my cache often so that may be why I noticed it sooner.

    Hover over still works - you still get a text popup telling which smiley it is, and obviously they display fine once a message is posted. You just can see them in the smiley selection box or within a message compose box.

    What I see reported for the smileys when composing is they are zero byte files.

    Couldn't help but notice these 12 problematic smileys are hosted right on vapingunderground, while all the other smileys that display ok during message composition are hosted on imgur.
     
    Whiskey likes this.
  4. Train

    Train Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 26, 2014
    Messages:
    566
    Just checking, mine are fine.
    But while looking, I spotted these, and never even noticed them before!!!


    :nothingtoadd: "smilies with messages" :luck:

    And CutiePie Animals
    :moose::penguin::crab:
     
  5. AndriaD

    AndriaD Shine on, you crazy... VU Donator Diamond Contributor Member For 2 Years ECF Refugee

    Blog Posts:
    2
    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    10,702
    I swear, lately the interwebz is just...
    1damnedthingafteranother.jpg

    ...one damned thing after another. :facepalm:

    Andria
     
    gakudzu and Whiskey like this.
  6. UncleRJ

    UncleRJ Will write reviews for Beer! Staff Member Senior Moderator VU Donator Platinum Contributor Member For 2 Years ECF Refugee Reviewer

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 26, 2014
    Messages:
    7,649
    I just checked and all is well with added extras:nothingtoadd:
     
  7. gakudzu

    gakudzu Gold Contributor

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Oct 6, 2016
    Messages:
    1,681
    Having the smiley issue, also. And still having to log in on every visit. Cleared cache several times, from browser and app manager. No joy. :(
     
    SnapDragon NY likes this.
  8. 5150sick

    5150sick Under Ground Hustler Staff Member Senior Moderator VU Donator Platinum Contributor Member For 2 Years ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 1, 2014
    Messages:
    6,696
    :);):(:mad::confused::cool::p:D:eek::oops::rolleyes:o_O

    My smileys are all in check :)
     
  9. bobnat

    bobnat Bronze Contributor

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    360
    :nothingtoadd:

    I couldn't resist.
     
    AndriaD likes this.
  10. KingPin!

    KingPin! Silver Contributor

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2016
    Messages:
    1,224
    Mine working fine
     
  11. AndriaD

    AndriaD Shine on, you crazy... VU Donator Diamond Contributor Member For 2 Years ECF Refugee

    Blog Posts:
    2
    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    10,702
    I just checked it in Chrome, and they show up just fine there... but, I didn't try clearing the cache, so who knows; I'm pretty sure you're right about it showing up after clearing the cache in FF; I cleared it last week when the banner first got broke, to see if that would fix it, and shortly after that is when I first started noticing the lack of those first 12 smileys. :mad: <-- that should be the "mad" smiley, so let's see if it shows up in the post.

    Andria
     
    Whiskey likes this.
  12. KingPin!

    KingPin! Silver Contributor

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2016
    Messages:
    1,224
    It worked :) :bliss:
     
    Whiskey likes this.
  13. celticluvr

    celticluvr Gold Contributor Member For 1 Year ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    2,393
    :);):(:mad::confused::cool::p:D:eek::oops::rolleyes:o_O....

    I use Vivaldi Browser... It uses Chrome... But the smilies don't show up for me in the box... Cleared Cache, Cookies and my History, rebooted my PC and still Nada. :sad:

    Stupid grey box emojis.png
     
    gakudzu, Rickajho and Whiskey like this.
  14. AndriaD

    AndriaD Shine on, you crazy... VU Donator Diamond Contributor Member For 2 Years ECF Refugee

    Blog Posts:
    2
    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    10,702
    Yup... I had to clear the cache in Chrome yesterday for something else... and now they're not showing up in Chrome either. It's gotta be something to do with clearing the cache, which makes ZERO sense. Either the icons are there, or they're not -- and they do seem to be available to posts, but not to the text editor, which leads me to suspect a CSS error (a path error, most likely -- need to use absolute URLs rather than relative URLs). Get the CSS gurus on it, stat! :D

    Andria
     
    celticluvr, Rickajho and gakudzu like this.

Share This Page

Close This Message