Help me please!!

Discussion in 'Help I have questions!' started by alyssa.MM, Jan 7, 2017.

  1. alyssa.MM

    alyssa.MM New Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jan 7, 2017
    Messages:
    1
    I have my vape, then I changed my coil.. but its so slow to fire.. then when it fires, only sec. will last.. the fire will disappear then once I click the button again.. It doesn't fire. I need to wait another min. before firing it again..
    its so super slow to fire and not all the coil is firing... please help me.. I'm crying, please do help me.. please.
     
  2. forza

    forza Gold Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 27, 2015
    Messages:
    2,387
    Okay. Super stupid question but does it need to be charged? I only ask because I did this earlier with my mod.

    Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
     
    PhantomOp likes this.
  3. PhantomOp

    PhantomOp VU Donator Gold Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Nov 5, 2016
    Messages:
    1,867
    I'd have to agree --- charge the batteries.
     
    Markw4mms likes this.
  4. Markw4mms

    Markw4mms #Team Jimi Supporter Staff Member Senior Moderator VU Donator Diamond Contributor Member For 2 Years ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    15,041
    That would be my suggestion as well.
     
  5. chuck333

    chuck333 Silver Contributor Member For 1 Year ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2016
    Messages:
    545
    Maybe you're using it in TC mode with the temperature set too low?
     
    forza and MrScaryZ like this.
  6. Johnnytraveler

    Johnnytraveler Gold Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 22, 2016
    Messages:
    1,780
    What mod, tank and coils are you using?

    Sent from somewhere in Vietnam.
     
  7. Vesuvius

    Vesuvius Disobey VU Donator Silver Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    1,123
    Yea, we need info on what you are using to really help you.
     
    Johnnytraveler and JosCiv like this.
  8. chuck333

    chuck333 Silver Contributor Member For 1 Year ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2016
    Messages:
    545
    Also if you're switching coils. Make sure you have your mod turned on when you screw on the new tank or coil. Today I forgot to do that. I switched from a TC coil tank to a regular VW coil tank. When I went to fire it up later it wouldn't fire. It said temperature protect. Make sure the mod is turned on and says no atomizer whenever you screw on a tank. Try to remove the tank. Hit the fire button. It should say no atomizer. Screw the tank on and fire it again. Follow any prompts.
     
  9. freemind

    freemind Gold Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    4,477
    Sounds like a coil that is VERY low ohm that is making the device read "hot" and it takes it a few minutes to cool down to fire again.
     
  10. PhantomOp

    PhantomOp VU Donator Gold Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Nov 5, 2016
    Messages:
    1,867
    Appears we lost the OP or they got it figured out.

    upload_2017-1-9_10-44-17.png
     
  11. chuck333

    chuck333 Silver Contributor Member For 1 Year ECF Refugee

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2016
    Messages:
    545
    Maybe she's still crying and can't read the thread for the tears.:cry:

    :D

    Anyway theses threads can be useful to others too.
     
    2WhiteWolves, gakudzu and PhantomOp like this.

Share This Page

Close This Message