Site loads single file on left side

Discussion in 'Report a BUG!' started by joeyboy, Oct 1, 2017.

  1. joeyboy

    joeyboy Gold Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 29, 2015
    Messages:
    3,970
    When I load the site it is all single file on the left side. If I hit new posts or in a thread it is normal.
     
  2. Huckleberried

    Huckleberried Senior Moderator Staff Member Senior Moderator VU Donator Diamond Contributor Member For 3 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2014
    Messages:
    26,033
    Hmm... I've seen that before on different sites, but haven't had that happen here. Anyone else?
     
  3. Teresa P

    Teresa P Flavah 'Ho Staff Member Senior Moderator VU Donator Platinum Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,575
    Only with PMs on the tablet.
     
  4. Wtmke1

    Wtmke1 Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    933
    Oh it's done that for a while on me. I switched to Tapatalk to avoid it

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
     
    Ubermusli likes this.
  5. joeyboy

    joeyboy Gold Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 29, 2015
    Messages:
    3,970
    I can't maneuver tapatalk very easily.
     
  6. The Cromwell

    The Cromwell VU Donator Diamond Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2016
    Messages:
    16,045
    Works fine on Kindle Fire.
     
  7. joeyboy

    joeyboy Gold Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 29, 2015
    Messages:
    3,970
    Guess I should have said I'm on an S7. Basically, the only thing I use.
     
    The Cromwell likes this.
  8. Wtmke1

    Wtmke1 Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    933
    You using chrome browser? I'm on my phone all the time with chrome. May be that

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
     
    FoggyRoad and joeyboy like this.
  9. Tom950

    Tom950 VU Moderator Staff Member Senior Moderator VU Donator Silver Contributor Member For 3 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    May 18, 2014
    Messages:
    717
    I've been seeing the same thing on my phone the past few days but only on the members list page. forum page is fine for me. Thought it was just me
     
  10. The Cromwell

    The Cromwell VU Donator Diamond Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2016
    Messages:
    16,045
    Hmm never looked at the members list page I think...
     
  11. spaulding

    spaulding New Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    4
    Screenshot_20171003-224835.png
    Same here
    Chrome. Android 8.0 nexus 6p
     

    Attached Files:

    Last edited: Oct 3, 2017
  12. Kranky Kanger

    Kranky Kanger New Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2017
    Messages:
    62
    Same on my Droid Moto Z. I can't figure it, thought it was just my phone or maybe chrome.
     
  13. Wtmke1

    Wtmke1 Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Sep 25, 2015
    Messages:
    933
    Maybe Android o on 6p. Same thing I have

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
     

Share This Page

Close This Message