sx mini q mini issues

Discussion in 'Regulated (Voltage / Wattage / 3.7v/ Temp Control)' started by centella4u, Jun 13, 2017.

  1. centella4u

    centella4u Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    630
    Hi, I got an issue with my SX Mini Q Mini.
    I've been using this mod,quite often when this morning, out of the blue, it won't fire and show pics of plug and 2 batteries with different voltage readings. Same thing even if I changed and put in fresh pairs.
    Here, let me show you.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Anyone knows why? And how to fix it?


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  2. Ompa

    Ompa Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 15, 2017
    Messages:
    124
    Have you tried updating or resetting the firmware?
     
  3. VapeNMirrors

    VapeNMirrors Bronze Contributor Member For 3 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    257
    try plugging it into USB to clear. What firmware version are you running?
     
  4. centella4u

    centella4u Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    630
    Don't know
    I haven't done anything except use it to vape.
    Will try both, thanks.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  5. MelonnMelonn

    MelonnMelonn New Member

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jun 3, 2018
    Messages:
    1
    Hello, I'm having the same issues. Have you got your mod fixed?
     
  6. Grego

    Grego Bronze Contributor Member For 3 Years Reddit Exile

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Apr 22, 2015
    Messages:
    295
    I had the same issue. I haven't tried the firmware update. someone responded on another thread that the problem may be due to dust in the USB port . In my case the issue persisted after blowing out the usb with canned air. I just sit it aside. If anyone has any suggestions please share.
     
  7. centella4u

    centella4u Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    630
    Gave up and back to DNA


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  8. KingPin!

    KingPin! In my defence, I was left unsupervised ^^ Staff Member Senior Moderator VU Donator Gold Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2016
    Messages:
    4,980
    That screen pops up when it’s on charge

    Are you trying to vape it whilst charging? ...does it not respond to 3 or 5 short clicks either to lock/unlock and access the menu
     
  9. KingPin!

    KingPin! In my defence, I was left unsupervised ^^ Staff Member Senior Moderator VU Donator Gold Contributor Member For 1 Year

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Dec 23, 2016
    Messages:
    4,980
    Also have you got the app to try and connect via Bluetooth.... I tend to just use that and adjust in the go without accessing the on board menu at all
     
  10. centella4u

    centella4u Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    630
    Well, I think the pic is clear. I hardly ever charge with mod, only external charger.
    I never vape while charging, kinda impossible if you use external charger, right?
    No, does not respond to anything.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
  11. centella4u

    centella4u Silver Contributor Member For 2 Years

    Blog Posts:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2015
    Messages:
    630
    Nope, can't connect, won't do anything.


    Sent from my iPad using Tapatalk
     

Share This Page

Close This Message